DIGITAL DESIGNER

mei 2018
Overzicht

JE FUNCTIE

Creatieve multimediaconcepten bedenken voor musea, bezoekerscentra of showrooms, daar zijn we met Ocular elke dag mee bezig. En we zijn daar goed in. Top zelfs. Hoe komt dat? We zijn een hecht team waarin iedereen op elkaar is ingespeeld. Om onze groei te versterken, zijn we dringend op zoek naar een creatieve digital designer met sterke grafische skills die ons team kan versterken.

Wij willen een digital designer die begrijpt wat de gebruiker nodig heeft en de vertaalslag kan maken naar het design en de functionaliteit van de apps, games en andere digitale toepassingen. Je bruist van de ideeën om het leven van de gebruikers aangenamer en makkelijker te maken. Van het faciliteren van design workshops en design sprints tot de analyse van requirements, interaction/visual design en user research: als digital designer doe je het allemaal. Jij inventariseert en analyseert de wensen van gebruikers, onderzoekt de behoeften van de doelgroep en werkt concepten uit in wireframes, en klikbare prototypes. Ook voor de grafiek van onze eigen bedrijfscommunicatie laat je je creativiteit de vrije loop.

Wat je niet hoeft te doen, is development. Daarvoor hebben we hier al een goed team zitten. Eenmaal de development gebeurd is, check je wel nog even of de beleving van de gebruiker optimaal is. Al onze projecten zijn namelijk belevingsgericht. Hoe kan je immers op een multimediale manier een verhaal vertellen zonder de juiste interactie met je publiek? Heb je zin om er nu al in te vliegen met je creatieve ideeën, laat ons dan snel iets weten.

JE PROFIEL

Je beschikt over een relevante bachelor of bent gelijkgesteld door ervaring. 

Je bent creatief, dynamisch en houdt van uitdagende gevarieerde opdrachten. 

Je bent gebeten door all things digital. Bij elk contact met een interface ga je de UX/UI automatisch evalueren.  

Je neemt graag initiatief, maar je vindt het even belangrijk om deel uit te maken van een team waarmee je kan sparren en waarvan je kan leren.  

Het Adobe-pakket kent voor jou geen geheimen. Ook in prototyping programma’s zoals Adobe XD, Invision of Sketch ken je je weg. 

Sterke grafische kennis is een must. Kennis van webtechnologie is een pluspunt maar geen vereiste.

INTERESSE?

Ocular werkt aan uitdagende en gevarieerde projecten in een plezierige, collegiale en stimulerende omgeving.

Je krijgt van ons natuurlijk veel in de plaats:

- Uitdagende projecten met een grote visibiliteit in de media
- Jonge, toffe collega's met een serieus geek-gehalte   
- Interessant verloningspakket 
- Verschillende opleidingsmogelijkheden 
- Voldoende tijd om te experimenteren 
- Goeie koffie, biljartcompetities en memorabele teambuildingactiviteiten

Kortom, bij Ocular zal je deel uitmaken van een bedrijf in volle groei. We willen alleen het beste, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

EXTRA INFO

Heb je zin in een job als digital designer in een dynamisch bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

 Meer weten? Check www.ocular.be. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn (@ocularinteractive).

Sofie Mattheeuws – sofie.mattheeuws@ocular.be of 051/588.444