UNITY DEVELOPER

juli 2019
Overzicht

JE FUNCTIE

Mensen onderdompelen in een unieke ervaring, dat is onze passie. We creëren daarvoor onvergetelijke interactieve multimedia-installaties. 

In elk project vertrekken we van het verhaal dat de klant wil vertellen. We helpen concepten te bedenken, selecteren de gepaste hardware, ontwikkelen software en bouwen de installatie. Daarbij mixen we state-of-the-art technologie, audio, video, virtual reality, games, augmented reality en special effects. Het zal je niet verbazen dat ons DNA bestaat uit ongebreidelde creativiteit, vakmanschap en innovatie - met een vleugje craziness erbovenop. 

Ocular heeft de ambitie om verder te groeien. Daarvoor zoeken we een doener met evenveel passie als wij. Heb jij de nodige inventiviteit om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij onze gedroomde Unity developer!

Als Unity developer ontwikkel je samen met het team mooie en unieke interactieve/immersive oplossingen voor onze klanten. Van 3D modelling tot programmeren, je doet het allemaal. Alles wat je bouwt is waterdicht, flexibel en je bent er terecht fier op. Want het is "af".  Adrenaline stroomt door jouw lijf wanneer een klant tevreden is. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en met al je skills vormt het dan ook geen probleem om een grafisch ontwerp om te zetten naar een innovatieve game. 

Binnen het multifunctioneel projectteam ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van virtuele applicaties en serious games. Je doet onderzoeken en werkt mee aan diverse aspecten van de verschillende applicaties en games. En dat de opdrachten gevarieerd zijn, daar bestaat geen twijfel over. Van een kindergame voor een museum tot de ontwikkeling van een interactieve carwash, je kan het niet zo gek bedenken en krijgt nu al zin om erin te vliegen.

JE PROFIEL

Bachelor of masterdiploma in een relevante opleiding 

Grondige kennis van Unity (2D & 3D) 

Ervaring met programmeren in C# 

Ervaring met publishing naar desktop, mobile & WebGL 

Kennis van Git 

Basiskennis van Adobe Photoshop & Illustrator 

Je hebt oog voor clean code en kan zelfstandig werken 

Je hebt een agile mindset en een sterke focus op user friendliness 

Mogelijke troeven zijn: kennis van OOP & design patterns, ervaring met 3D modelling, databases, JSON en API’s, ervaring met andere game engines (UE4) & AR/VR ontwikkeling, grondige basiskennis van wiskunde en fysica

INTERESSE?

Ocular werkt aan uitdagende en gevarieerde projecten in een plezierige, collegiale en stimulerende omgeving.

 Je krijgt van ons natuurlijk veel in de plaats:

- Uitdagende projecten met een grote visibiliteit in de media

- Toffe en getalenteerde collega's met een serieus geek-gehalte  

- Interessant verloningspakket

- Verschillende opleidingsmogelijkheden

- Veel ruimte voor eigen initiatief

- Goeie koffie, biljartcompetities en memorabele teambuildingactiviteiten

EXTRA INFO

Heb je zin in een job als Unity developer in een dynamisch bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

 Meer weten? Check www.ocular.be. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn (@ocularinteractive). 

Sofie Mattheeuws – sofie.mattheeuws@ocular.be of 051/588.444