Onderschat onze craziness niet

Hoe integreer je multimedia in een creatief museumconcept? Hoe vertaal je een idee voor een showroom of beursstand in een interactieve experience? Vraag het aan Ocular. Onderschat de kracht van onze ‘craziness’ niet. Dat is niet alleen wat ons jonge team samenhoudt en gepassioneerd houdt, het is ook wat ons scherp houdt. Elke dag.

Ocular overlegt en denkt mee – van bij de eerste brainstorm tot bij de realisatie – en gaat voor de ontwikkeling en realisatie van elk project tot het uiterste. Onze voorstellen zijn creatief en innovatief. Altijd. Technisch onmogelijk? Ei zo na, jawel. De lat ligt hoog. Afwerking, ook daar steken we veel energie in.

En alle projecten zijn belevingsgericht, dat vooral. Hoe kan je immers op een multimediale manier een verhaal vertellen zonder de juiste interactie met je publiek?   Ocular maakt er een erezaak van en neemt bezoekers, van museum tot bedrijf, mee doorheen een wervelende audiovisuele show die beeld, klank, licht en speciale effecten meesterlijk mixt. Een show die niet alleen informeert, maar ook een onvergetelijke ervaring is. Enjoy!

1

Co-creatie van audiovisuele concepten

De ontwikkeling van een concept vergt een grondige voorbereiding en technologische kennis. Daarbij kan onze technische creativiteit en professionalisme een belangrijke ondersteuning bieden.

2

Opmaak van technische specificaties

Een optimale beleving van uw project is enkel mogelijk als het plaatje technisch tot in de kleinste details klopt. Daarom maakt Ocular uitgebreid werk van de opmaak van de technische specificaties.

3

Realisatie van multimediale en audiovisuele concepten

Bij Ocular draait het om denken én doen. Daarom kan u bij ons terecht voor de integrale realisatie van uw project.

4

Service na verkoop

Om het welslagen van uw installatie te waarborgen, kan u ook op lange termijn op Ocular rekenen.