We're labrats

Creatieve multimediaconcepten bedenken voor musea, bezoekerscentra of beurzen, daar zijn wij elke dag mee bezig. En we zijn daar goed in. Top zelfs. Hoe dat komt? We zijn een hecht team waarin iedereen op elkaar is ingespeeld. Elk van ons kent z’n vak door en door. En dat er bij iedereen wel een hoek af is, komt onze creativiteit alleen maar ten goede. 

Al van bij de eerste ideeën zitten we met onze klanten aan tafel. Co-creatie, dat is voor ons geen hip buzzword, maar dagelijkse realiteit. We helpen concepten te bedenken, zorgen voor een grondige voorbereiding en werken het hele project tot in de puntjes af. Technisch leggen we de lat altijd net iets hoger, tot op het randje van het onhaalbare. Altijd met veel goesting om nieuwe dingen uit te proberen. Met als eindresultaat een project dat volledig klopt, tot in de kleinste details.

Onze drive? Onze klanten én hun bezoekers verrassen, om hen een experience te bezorgen die ze nooit meer vergeten. Voor minder gaan we niet.

1

Co-creatie van audiovisuele concepten

De ontwikkeling van een concept vergt een grondige voorbereiding en technologische kennis. Daarbij kan onze technische creativiteit en professionalisme een belangrijke ondersteuning bieden.

2

Opmaak van technische specificaties

Een optimale beleving van uw project is enkel mogelijk als het plaatje technisch tot in de kleinste details klopt. Daarom maakt Ocular uitgebreid werk van de opmaak van de technische specificaties.

3

Realisatie van multimediale en audiovisuele concepten

Bij Ocular draait het om denken én doen. Daarom kan u bij ons terecht voor de integrale realisatie van uw project.

4

Service na verkoop

Om het welslagen van uw installatie te waarborgen, kan u ook op lange termijn op Ocular rekenen.