1

Co-creatie van audiovisuele concepten

De ontwikkeling van een concept vergt een grondige voorbereiding en technologische kennis. Daarbij kan onze creativiteit en professionalisme een belangrijke ondersteuning bieden. Ocular denkt graag mee over de specifieke invulling van uw project.

Ocular gaat verder dan de klassieke audiovisuele partner. Wij hechten er namelijk het grootste belang aan dat de installatie ook het juiste gevoel overbrengt. Alleen op die manier raakt uw bezoeker helemaal ondergedompeld in de sfeer die u wil creëren.

2

Opmaak van technische specificaties

Een optimale beleving van uw project is enkel mogelijk als het plaatje technisch tot in de kleinste details klopt. Daarom maakt Ocular uitgebreid werk van de opmaak van de technische specificaties. Dat doen we zowel voor elk individueel toestel als voor de context van het volledige plaatje. Het is namelijk cruciaal dat ieder multimedia-apparaat perfect binnen zijn opstelling kan functioneren.

Daarnaast leveren wij voor de content-verantwoordelijke de vereiste handleiding van elk multimediatoestel. Alleen met de juiste informatie over de resolutie, het aantal touchscreenpunten en andere noodzakelijke details, kan hij ervoor zorgen dat de inhoud van de boodschap helemaal tot zijn recht komt en dat uw verwachtingen helemaal worden ingelost.

ONDERSCHAT
DE KRACHT
VAN ONZE
CRAZINESS
NIET

3

Realisatie van multimediale en audiovisuele concepten

Bij Ocular draait het om denken én doen. Daarom kan u bij ons terecht voor de integrale realisatie van uw project. Ons vakmanschap weerspiegelt zich niet alleen in de perfecte logistieke en technische voorbereiding, maar evengoed in de integratie van alle nodige toestellen. Daarnaast behartigen wij de coördinatie en implementatie van de content, en volgen wij het volledige project in detail op.

Ook voor de ontwikkeling en programmering van alle vereiste automatiseringen mag u op ons vertrouwen. Het spreekt voor zich dat we alles uitgebreid testen en alle faciliteiten grondig onder de loep nemen. Zodat u niet alleen tijdens de opening, maar ook op lange termijn van uw projectrealisatie kan genieten!

Last but not least schrijft Ocular met grote zorg het 'as built-dossier' uit en verzorgt een grondige opleiding en documentatie voor alle betrokken personeelsleden. Op die manier brengen wij uw medewerkers volledig op de hoogte van alle finesses van het project. Zo kan elke opstelling perfect blijven functioneren!

4

Service na verkoop

Om het welslagen van uw installatie te waarborgen, kan u ook op lange termijn op Ocular rekenen. Wij verzorgen het onderhoud van alle apparatuur en vervangen consumables (projectorlampen, elektronische componenten, …) van zodra dit nodig blijkt. Daarnaast staan we garant voor updates een aanpassingen aan het systeem, zodat uw installatie voortdurend in 'optima forma' blijft. Bovendien staat onze helpdesk paraat om u meteen uit de nood te helpen bij dringende problemen.